מיץ רימונים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/08/2024 | 13:49 | מאת: סוזן

שלום רב לאהרון דרעי, האם שתיה של מיץ סחוט של 4 רימונים ביום זה מוגזם וגם יכןל להזיק? תודה לתשובה סוזן

סוזן שלום מיץ הרימונים הוא מקור טבעי של נוגדי חמצון ופוליפנולים, שיכולים להביא לשיפור בבריאות. צריכה יומית של מיץ רימונים מסייעת להפחתת לחץ דם, שיפור הזרימה של הדם אל הלב, ואף להסגת טרשת עורקים. אין מינון ספציפי שמומלץ לצרוך מיץ רימונים, אך אכילת פירות ושתיית מיצים טבעיים ממקור רימונים נחשבת לבריאה, חיונית ובטוחה. לאדם ממוצע ללא מחלות רקע וללא הפרעות בריאותיות, הכמות המומלצת ביום היא עד 230–340 מ"ל. כך ששתיית מיץ רימונים בכמות של 4 רימונים ביום אינה מוגזמת ואינה יכולה להזיק.

מנהל פורום תזונה טבעית