נטילת תוספי מזון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

21/08/2024 | 13:02 | מאת: שאלה

האם ניתן/כדאי לקחת תוסף L arginine בשילוב עם maca? האם זה יתרום להגברת האנרגיה והתפקוד המיני? בנוסף, האם מומלץ לקחת קורדיספס?

שלום שילוב של L-ארגינין ומאקה עשוי להיות מועיל להגברת האנרגיה והתפקוד המיני. L-ארגינין הוא חומצת אמינו שמסייעת בייצור תחמוצת החנקן (NO), אשר מרחיבה את כלי הדם ומשפרת את זרימת הדם, דבר שיכול לסייע בתפקוד המיני. מאקה, צמח שמקורו בפרו, ידוע כמגביר אנרגיה וליבידו, ויש לו השפעות חיוביות על הפוריות והתפקוד המיני. קורדיספס הוא פטרייה שמשתמשים בה ברפואה הסינית המסורתית לשיפור האנרגיה והסיבולת. ישנם מחקרים שמראים כי קורדיספס יכול לשפר את הביצועים הפיזיים ולחזק את מערכת החיסון. כמובן, לפני שמתחילים לקחת תוספים חדשים, מומלץ להתייעץ עם מומחה כדי לוודא שאין התנגשות עם תרופות אחרות או מצבים רפואיים קיימים ולהתאים את חליפת הטיפול לפי המטופל .

מנהל פורום תזונה טבעית