תוסף קלציום כלוריד בטופו

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

02/09/2024 | 23:37 | מאת: מתעניין

ב 300 גר' מארז של טופו קשה בטעם טיבעי מופיע ברכיבים מגביר חוזק-קלציום כלוריד, בטבלה מופיע 9 מ"ג נתרן ו 250 מ"ג סידן ב 100 גר' טופו, האם משהוא עלול להזיק בצריכה של הטופו ?

קלציום כלוריד: זהו תוסף מזון שנמצא בשימוש נרחב בתעשיית המזון כמגביר חוזק. הוא נחשב בטוח לצריכה בכמויות הנמצאות במזון1. נתרן: 9 מ"ג נתרן ל-100 גרם טופו נחשב לכמות נמוכה יחסית, כך שאין סיבה לדאגה מבחינת צריכת נתרן. סידן: 250 מ"ג סידן ל-100 גרם טופו הוא כמות מכובדת שיכולה לתרום לבריאות העצמות. באופן כללי, הטופו שאתה מתאר נראה כמזון בריא ומזין. עם זאת, אם יש לך חששות בריאותיים ספציפיים או אם אתה סובל ממצבים רפואיים מסוימים, תמיד כדאי להתייעץ עם רופא או תזונאי.

מנהל פורום תזונה טבעית