ירקות משתנים בסטרואידים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/09/2024 | 13:20 | מאת: ירקות משתנים וסטרואידים

חוזרת מבית חולים עם סטרואידים כטיפול נשימתי הרגליים נפוחות ממים מה אפשר לקחת מהטבע ירקות פירות?

שלום אני מצטער לשמוע שאת מתמודדת עם נפיחות ברגליים. כדי לתת לך טיפול מותאם יש צורך להכיר את התיק שלך . המלצות כלליות ולא ספציפיות לך . יש כמה דרכים טבעיות שיכולות לעזור להקל על הנפיחות: מלפפונים: מכילים הרבה מים ועוזרים להוריד נפיחות. פטרוזיליה: ידועה בתכונותיה המשתנות ועשויה לעזור בהפחתת הצטברות נוזלים. בננות: עשירות באשלגן, שעוזר לאזן את רמות הנתרן בגוף ולהפחית נפיחות. אבוקדו: גם הוא עשיר באשלגן ויכול לעזור באיזון הנוזלים בגוף. תה שן הארי: ידוע כמשתן טבעי ויכול לעזור בהפחתת נפיחות. בנוסף, יש כמה טיפולים טבעיים שיכולים לעזור: הליכה על חול ים: הליכה על משטחים טבעיים כמו חול או דשא יכולה לעזור בניקוז הדם מהרגליים. השריית הרגליים במי מלח: טבילת הרגליים בקערה עם מים פושרים וחופן מלח גס יכולה לעזור בספיחת נוזלים. השריית הרגליים במים קרים עם חומץ: השריית הרגליים במים קרים עם חצי כוס חומץ יכולה לעזור בכיווץ כלי הדם.

מנהל פורום תזונה טבעית