דייסת שיבולת שןעל -הכנה מהערב. האם בריא

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/01/2025 | 22:28 | מאת: שרון - טבעונית

היי אם משרים שיבולת שועל דקה +צ'יה+סובין שיבולת עם תמר/ פרי להכנת דייסה ושמים במקרר עד הבוקר שייתרכך. האם שיטה זו בריאה ומשאירה את הערכים התזונתיים או שחייבים להכין טרי באותו היום? תודה תודה

שרון שלום השיטה של השריית שיבולת שועל, צ'יה וסובין במקרר עד הבוקר היא לא רק בריאה, אלא גם משמרת את רוב הערכים התזונתיים ואפילו משפרת את הזמינות שלהם במקרים מסוימים!

מנהל פורום תזונה טבעית