שאלה חשובה..לנירה או עדי...

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/05/2003 | 14:27 | מאת: דנה

שלום,יש לי שאלה...אני נמצאת במסגרת דיאטה כבר חודשיים,התפריט שלי מורכב משלוש פרוסות פתית בבוקר,מרוחות בגבינה כחושה,אחר כך אני מתעמלת,אני מבצעת הליכה מהירה על מסלול הריצה שלי,כשעה וחצי,ואז אני מוסיפה כחצי שעה תוכנית אירובי..בסכך הכל אני מתאמנת מדי יום כשעתיים,שעתיים וחצי..האם זה בסדר?לאחר האימון אני אוכלת את הארוחה העיקרית שלי הכוללת,ירקות חתוכים למינהם..וכמאתיים עד שלוש מאות גרם דג בורי אפויי בתנור,ללא כל תוספות{בלי שמן,ובלי תבלינים}האם זה בסדר?זה בעיקרון התפריט היומי שלי..אני מרגישה שבעה,ללא כל תופעות לוואי,הפחתתי ממשקלי כבר כשש עשרה ק"ג..אני מעוניינת להוריד עוד כחמש עשרה ק"ג...עוד שאלה...מהו המשקל האידאלי לבת 24 וחצי,שגובהה הוא 1.72?לתשובתכן אודה מאוד.

19/05/2003 | 19:33 | מאת: adi

דנה שלום, 1. באמת כדאי שתיגשי לאיש מקצוע. 2. דיאטה צריך לעשות בכיף ולא כעונש. אם טעים לך לעשות ירקות בלי תבלינים, אז בסדר, אבל אני מוסיפה ים תבלינים בבישולים שלי. 3. חסרה לי ארוחת ערב. עדי

24/05/2003 | 10:25 | מאת: נירה אולנד

שלום דנה המשקל התקין עבורך נע בין 57 לבין 75 קילו. התפריט שפירטת נשמע קצת קיצוני, כדאי אולי להוסיף עוד ארוחה , אפילו קלה, בערב. מבחינת הפעילות הגופנית, בדרך כלל מומלץ לעסוק במשקולות או בבניית שרירים רק פעם ביומיים, כדי לאפשר לשריר להתאושש ולבנות את עצמו במהלך יום מנוחה. פעילות אירובית את בהחלט יכולה לבצע כל יום, ואפילו רצוי לעשות זאת. בהצלחה.

מנהל פורום תזונה טבעית