האם זה נכון?
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שעכשיו מקדולנס וכל זה, החליטו לעשות את הדברים שלהם עם פחות שמן עקב כל הפניות|?| והאם זה נכון(ככה לפחות הדיאטאינת שלי אמרה לי), ששניצלונים של מקדולנס אפילו שזה על שמן עמוק יש בהם פחות שמן משל מאמא עוף וכאלו. בגלל שזה בשמן עמוק אז שמוצאים הספגיה יותר מהירה או משהו כזה?(תוכלו להסביר לי על זה?) תודה[-:
ואם חשובה לך דעתי אז כמו שאומרים ''זו נבלה וזו טריפה ''. כל מזון כמו זה שנמכר במקדונלדס/בורגרנץ' הוא עתיר שומנים וכל מיני תוספים לא בריאים , וזה בלשון המעטה. אני בכלל לא ממליצה לאכול בכאלה מקומות. אולי פעם בכמה זמן אם כל כך מתחשק, אז ניחא ,ואם כך מה זה כבר משנה אם זה בורגר או שניצלונים?ובאיזה שמן השתמשו שם? יכול להיות שהחליטו לאחרונה להשתמש בשמן מסוג אחר, אבלזה עדיין לא משנה את דעתי בנידון. צר לי........סימה
בחודשים האחרונים מתחוללת בארה"ב סערה משפטית ותקשורתית בקשר למגיפת ההשמנה שם- כידוע בארה"ב מי ששמן הוא שמן, כלומר השמנים שם הרבה יותר שמנים ממה שנקרא שמן כאן. מכל מקום, יש שם אנשים שמנים שהחליטו לתבוע בבית משפט חברות מזון גדולות, בהן מקדונלד, פרייד צ'יקן וכו... התביעות המשפטיות מחוללות סערה מכיוון שיש כאלה שמטילים את האחריות על השמנים כמובן, מפני שאף אחד לא הכריח אותם לאכול שם וזה עניין של אחריות אישית, א - ב - ל מסתבר שחברות המזון מחדירות חומרי טעם וריח למזון וחטיפים, שמקשים על הצרכן להפסיק לאכול אותם (ניסיתם לאכול רק כמה תפוצ'יפס למשל וזהו? מישהו מצליח?) העובדה היא שמי שאוכל חטיף מכל סוג שהוא מתקשה להפסיק. מה שקורה שם עכשיו שיש דרישה לרשום לצד המנות במקומות כמו מקדונלד את הערך הקלורי של כל מנה ומנה.... ובנוסף לעשות אותם טבעיים יותר וממכרים פחות... דעתי האישית: יש אוכל ממכר, ובנוסף אני לא רואה שום ערך תזונתי באמת בשניצלים מוכנים וכו'... הכל עבודה בעיניים, אני לא רואה איך אתם רואים שם ערך תזונתי, למרות מה שהם כותבים על העטיפה. בריא זה בטח לא. אוכל תעשייתי מוכן הוא מפתה בגלל שהוא חוסך זמן אולי והוא טעים, אבל בעיסקת החבילה הזאת אתם מקבלים גם נזק בריאותי.