לסמדר

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/02/2001 | 11:33 | מאת: אבי

תודה על התשובה , אך נזכרתי שיש לי ידידה - רופאה פתולוגית, שאלתי אותה והתשובה היא שאין שום טיפול שאפשר לתת לבשר על מנת לנטרל אותו , למנוע הידבקות ב מ י ד ה ו ה ב ש ר נ ג ו ע . לפי מה שהיא הסבירה לי זו לעשה חומצה חלבונית ולא וירוס או בקטריה שגורמת לתופעה ובכל הטמפרטורות הנמוכות שהם משתמשים (-70 צלסיוס )החלבון הנ"ל לא הושמד , כנ"ל בבישול. בכל אופן תודה על הנסיון אבי

11/02/2001 | 22:17 | מאת: סמדר בן נון

ותודה על המידע !

מנהל פורום תזונה טבעית