ברזל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/09/2003 | 00:33 | מאת: אנמי

מהם המאכלים העשירים בברזל?

25/09/2003 | 13:20 | מאת: בלה אגמון דיאטנית קלינית

שלום רב, הברזל הזמין ביותר מצוי במקורות מין החי במיוחד כבד עוף/ בקר , בשר בקר , בשר, הודו, סרדינים. מקורות צמחיים של ברזל - טחינה, חלווה, עדשים, שעועית תאנים שקדים.

25/09/2003 | 14:47 | מאת: רחל גרנות

שלום לך, וסתם עוד הערה קטנה. כאשר אוכלים מאכלים שמכילים ברזל כדאי לצרף לארוחה עגבנייה או פרי הדר המגבירים את סםיגת הברזל, ולהימנע משתיית תה המפחיתים את ספיגת הברזל. רחל

מנהל פורום תזונה טבעית