לדיאנטית
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
היי, אני אצל דיאטנית ובתפריט שלי יש מנת פירות שזה פרי אחד ביום אחר הצהריים או אטריק קרח כתחליף, מנת פרי זה נראה לי 50 קלוריות לא? לא משנה, אקיצר שאלתי אותה עם נגיד יש לי סלט פירות בבית אז עם זה כוס סלט פירות או עם זה שתי כפות סלט פירות מה שווה למנת הפרי שלי, ושכחתי ויש לי תור אצלה עוד המון זמן והיא כתבה לי הכל ואני לא מוצאת את הדף):, הייתי רוצה לדעת האם את יודעת ? תודה רבה
מנת פירות זה פרי קטן אחד. בסלט פירות יש כמובן יותר - כשלוש כפות סלט פירות יתן לך בערך מנת פרי אחת (זה כמובן תלוי בסוגי הפירות). אבל בינינו את לא צריכה להגזים בשמירה תאכלי מנת סלט בגודל כזה שתספק אותך ותהני ממנה אם 2 כפות מספיק מה טוב אם לא אז תקחי יותר. תאמיני לי לא שווה להתאפק כי בסוף אוכלים הרבה יותר אחרי שנשברים. מניסון של הרבה מאד אנשים (98 אחוז מאלה שירדו את יודעת זה ממש הרבה)
את לא מבינה, הייתי פעם אנרוקסית (או בקירבת המקום הזה) פעם פעם, מאז השמנתי קיבלתי מוח עשו לי דיאטת השמנה, וי שלי תפריט מאוזן וטוב פשוט שכחתי לרגע כמה סלט פירות מהוא המנת פרי שחכתי עם זה כוס או איזה כמות מסוימת של כמה כפות?