שאלה על סיבים תזונתיים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/10/2003 | 09:39 | מאת: נטע

ידוע לי שאחד הדברים שהופך לחם קל לקל זה שמחליפים חלק מהקמח בסיבים תזונתיים (ותקנו אותי אם אני טועה) מה שרציתי לשאול זה מה זה בדיוק סיבים תזונתיים? איך זה נראה? אפשר לקנות את זה כדי להכין לחם קל בבית? תודה, נטע.

22/10/2003 | 12:32 | מאת: בלה אגמון דיאטנית קלינית

שלום סיבים זה אותו חלק של החיטה או מזון אחר (קטניות, ירקות, פירות) שלא נעכל על ידי הגוף ומופרש בצואה. יש שני סוגי סיבים מסיסים ולא מסיסים. סיבים שמוספים ללחם זה בדכ סובין חיטה. זה נראה כמו פירורים דקים ויבשרים, ניתן להשיג בבתי טבע.

מנהל פורום תזונה טבעית