מזון עם עובש

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/10/2003 | 21:17 | מאת: מנש

בעיתונות פורסם שמסוכן לאכול מזון עם עובש. אם על לחם עוגה או גבינה צהובה מופיעים כמה כתמי עובש והטעם לא נפגע, כלומר זה לא ממש מקולקל, האם יש בזה סכנה בריאותית? הרי מוצרי חלב בנויים על סוג של עובש, בפרט גבינות קשות.

28/10/2003 | 11:04 | מאת: רחל גרנות

שלום לך, לא ברור לי למה אתה רוצה לאכול אוכל מעופש. אתה מנסה למצוא איזו אנטיביוטיקה חדשה? לא ממליצה. רחל

מנהל פורום תזונה טבעית