אילו מאכלים עם הרבה חלבונים?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/12/2003 | 16:12 | מאת: מוטי

04/12/2003 | 22:31 | מאת: מריוס ויטנר-תזונאי

לא כל כך חשוב מה כמות החלבון במזון, אלא חשובה יכולת הגוף להטמיע את חלבון המזון. מאחר ולרוב החלבון נמצא במזונות הדורשים בישול, חשובה גם שיטת הבישול של מזונות אלה. למיטב ידיעתי, קיימת רק שיטת בישול אחת ההופכת את חלבוני המזון ליותר זמינים לגוף והטמעתם לקלה במיוחד. בדרך כלל, בכל דיאטה שהיא מספיק מגוונת אין שום סכנת היווצרות מחסור בחלבונים, אלא להיפך. אבל, למה אתה שואל ?

04/12/2003 | 23:22 | מאת: למריוס

במקום לענות תשובות לעניין, אתה מפרסם שוב ושוב את השיטה שלך שחוץ ממך אף אחד לא שמע!

מנהל פורום תזונה טבעית