דייסת שיבולת שועל
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום! האם קיים הבדל מבחינת ערך תזונתי בין קוואקר מהיר בישול (זה שבקופסת פח עגולה) שרשום עליה "קוואקר לבן להכנה מהירה" או שיבולת שועל שלמה? בתודה אורית
לקריאה נוספת והעמקה
כל התערבות תעשיתית פוגעת בערכו של המזון. קווקאר מהיר הכנה עבר עיבוד תעשיתי מסוים ולכן ערכו התזונתי פחות טוב מקוקאר מלא. אני ממליצה לך להשתמש בקווקאר מלא שהוא עשיר יותר בסיבים וטמינים ומינרלים. אשמח אם צביקה יוסיף התיחסות .