קישוא זוקיני ושמן שומשום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/01/2004 | 19:41 | מאת: ענת

שלום רב, רציתי להכין תבשיל קישואים, טיגנתי מעט בצל בשמן שומשום והוספתי זוקיני חתוך אך לא מקולף. יצא לי משהו מר ומגעיל. השאלה שלי היא האם זה בגלל השמן או הקליפה של הזוקיני? תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה
06/01/2004 | 08:26 | מאת: בלה אגמון

לדעתי זה באמת בגלל הקליפה אני לא בטוחה .

06/01/2004 | 17:27 | מאת: תומר

שלום לך חמודה כמובן שרצוי לקלף תנסי בצורה הבאה: לפרוס פרוסות דקות ולטגן כמו צ'יפס או להניח בתנור ללא שמן על נייר פרגמנט בחום גבוה 20 דקות - עד שהם חומים ורכים אחר כך למרוח ביצה טרופה ולפזר את השומשום ומלח לעוד 5 דקות בגריל 250 מעלות במגש - לצרף גבינת סקי מלמעלה עם ירק ירוק ליד כמו פלפל או פטרוזיליה וקרקר מחיטה מלאה ובתיאבון!

10/01/2004 | 20:08 | מאת: מריוס-תזונאי

ענת שלום, לדעתי זה גם בגלל השמן, אשר עובר שינוי כימי, בגלל חימומו בנוכחות החמצן. ניתן למנוע כל שינוי כימי במזון, ע"י שימוש בשיטת בישול/טיגון המונעת חימצון המזון ושומרת על תכונותיו הטבעיות (טעם, מראה, מרקם, תכולת ויטמינים ומינרלים). אבל צריך לראות כדי להאמין...

מנהל פורום תזונה טבעית