זרוע לפסח

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

18/03/2001 | 14:10 | מאת: יעל

איזה חלק של הבשר היא למעשה הזרוע. האם חלק זה עשיר/דל בשומן ובכולסטרול, ומהם (אם בכלל) היתרונות התזונתיים שלה

19/03/2001 | 10:47 | מאת: רוז

הזרוע לפסח, היא אחת מרגליו הקדמיות של הכבש, היא מכילה בעיקר עצמות, מעט שריר ועור, לא כולם נוהגים לאכול אותה, היא נמצאת לתצוגה על הקערה של הסדר. וגם אם יש מי שאוכל ממנה, לא אוכל כמות גדולה יותר מביס, זה לא בדיוק יצירה גסטרונומית רבת פאר.(לפי זכרונות ילדות שלי), והתפקיד שלה הוא יותר סמלי יצוגי מאשר תזונתי. לא חיבים לשים זרוע של כבש בקערה, כנף של עוף מתאימה גם כן.

20/03/2001 | 18:08 | מאת: נירה אולנד

שלום רב אין לי מושג קלוש, נראה לי שפורום בנושא יהדות יוכל להוסיף מידע בסוגיה זו. בכל מקרה, תשובתה של רוז נשמעת לי הגיונית.

מנהל פורום תזונה טבעית