אני צריכה לרדת? כמה?
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום שמי מיכל ואני בת 16 עוד מעט. גובהי 1.55 ומשקלי 53 אני מנסה לשמור על משקלי ואני עושה המון ספורט למשל 600 כפיפות בטן ו20 דקות ריצה ביום וחוץ מזה אני הולכת למכון כושר פעמיים בשבוע.....אך אינני יורדת כמעט הייתי רוצה לדעת האם אני צריכה בכלל דיאטה אולי ככה המבנה גוף שלי?? ואם אני צריכה אז כמה כי אני לא יודעת כמה?
שלום מיכל המשקל שלך תקין לחלוטין לגובהך. טוב שאת עוסקת בספורט, כדאי להתמיד בכך, ואולי גם לגוון, נסי את פורום הכושר באתר זה. אם את עושה כל כך הרבה ספורט , קשה לי להאמין שיש לך עודף שומן , המשקל בהחלט לא מצביע על כך. לכן עצתי לך היא ללמוד לקבל את עצמך כפי שאת, ולהמשיך לעשות את מה שאת עושה. מיכל, את בת 16, ואת עדיין גדלה. זה רק טבעי שמשקלך יעלה קצת עם הזמן, אל תילחמי בכך. אל תשווי את עצמך לדוגמניות בנות 13 בעיתונים, הן לא החיים. אם את מודאגת לגבי התפריט שלך, את יכולה לקבוע פגישה עם דיאטנית דרך קופת חולים, ולבדוק יחד איתה שאת אוכלת באופן בריא ומאוזן. המשיכי לעשות ספורט, זה הכי חשוב, ויעזור לך לשמור על משקל תקין לאורך כל חייך.
600 כפיפות בטן? את בטוחה? כמה זמן לוקח לך? הבטן שלך צריכה להיות כמו יציקת בטון.
לרוז כן אני עושה 600 כפיפות בטן וכן השרירים שלי חזקים אני יכולה להכניס את הבטן כל היום אבל אם אני לא מכניסה לא רואים את השרירים................. מיכל