בישול ברוקולי

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/05/2007 | 14:06 | מאת: מעיין

שלום רב אני נוהגת לבשל ברוקולי כי רק כך אני יכולה לאכול אותו עם מעט מלח, אבל מה זה שווה שאני אוכלת אותו מבושל האם זה לא "הורג" את כל הדברים הטובים שבו? (ובעוד ירקות שמבושלים?) חשוב לי במיוחד לגבי האנטי אוקסידנטים. בתודה מראש.

26/05/2007 | 12:36 | מאת: שלי

למעיין, הפתרון הוא לאדות ברשת אידוי.

26/05/2007 | 17:11 | מאת: צביקה קורן

מעיין שלום, הברוקולי דורש בישול קצר - 5 עד 10 דקות ואז הוא שומר על הערכים התזונתיים. במיוחד מייחסים לברוקולי תכונות של מניעת סרטן. בהצלחה צביקה

27/05/2007 | 16:23 | מאת: עידית סער

שלום רב מעיין, אני נטורופתית ואוכל להמליץ לך על שיטת בישול יחודית. זוהי שיטה המשמרת את כל תכונות הירק או הפרי ובעצם כל מאכל המבושל בה. כשמבשלים בשיטה זו, לא צריך לדאוג לכך שהערכים של המזון, משתנים / יוצאים אל המים או כל דאגה אחרת. אפילו צבע הירקות נשמר ! יום טוב,

מנהל פורום תזונה טבעית