מלח בישול
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
גונבה שמועה לאזני כי מלח הבישול הרגיל הנמכר בחנויות מכיל אלומניום כאמצעי לשמור על הגבישיות ולכן עדיץ להשתמש במלח "גס". האמנם בתודה אבי
שלום מר בר רצון ככל הידוע לי מלח בישול הוא הוא מלח גס. מדובר במלח בעל גבישים גסים יחסית. בעבר נהגו להשתמש בו לבישול בלבד, כיום האופנה היא להשתמש בו גם לתיבול וכקישוט. אם מלח מכיל אלומיניום חובת היצרן לציין זאת על האריזה. ללא ספק אם אתה נתקל במלח שכתוב עליו שהוא מכיל אלומיניום, כדאי שלא תקנה אותו. יש סוגים שונים של מלח גס בשוק היום. יש גם מלח ים, שמופק מייבוש מי ים. הוא בריא יותר לשימוש, כי מלבד נתרן וכלור הוא מכיל מינרלים נוספים, כמו יוד, מגנזיום, סידן ועוד. יש הטוענים שהוא גם טעים יותר, אם כי לא ממש הצלחתי להרגיש הבדל משמעותי בטעם. בתיאבון.