צירופי מזון
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום, התחלתי את שיטת צירופי המזון ורציתי לברר אם אפשר לצרף כמה סוגים של אגוזים לדוגמא: אגוזי מלך עם שקדים וזרעי חמניה. האם הם נקראים חלבונים מהצומח או שומנים? והאם אפשר לצרף שומנים עם חלבון או עמילן/פחמימה? תודה
לקריאה נוספת והעמקה
רוני שלום האגוזים והזרעים נקראים יותר שומנים . עדיף שלא לצרף שומן עם פחממה כי זה מכביד על העיכול בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן
תודה על התשובה. יש לי רק עוד שאלה אחת- האם אפשר לצרף כמה סוגים של אגוזים וזרעים ביחד? או שלפי הכללים זה לא מומלץ? תודה
רוני שלום אין בעייה לצרפם ביחד ואפילו מומלץ (-: בברכה ולבריאות אביטל