צירופי מזון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/01/2014 | 12:56 | מאת: רוני

שלום, התחלתי את שיטת צירופי המזון ורציתי לברר אם אפשר לצרף כמה סוגים של אגוזים לדוגמא: אגוזי מלך עם שקדים וזרעי חמניה. האם הם נקראים חלבונים מהצומח או שומנים? והאם אפשר לצרף שומנים עם חלבון או עמילן/פחמימה? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
12/01/2014 | 07:01 | מאת: טובה בר-שאן

רוני שלום האגוזים והזרעים נקראים יותר שומנים . עדיף שלא לצרף שומן עם פחממה כי זה מכביד על העיכול בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

12/01/2014 | 07:32 | מאת: רוני

תודה על התשובה. יש לי רק עוד שאלה אחת- האם אפשר לצרף כמה סוגים של אגוזים וזרעים ביחד? או שלפי הכללים זה לא מומלץ? תודה

25/01/2014 | 18:02 | מאת: אביטל זלצר

רוני שלום אין בעייה לצרפם ביחד ואפילו מומלץ (-: בברכה ולבריאות אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית