פטרוזיליה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/02/2014 | 20:07 | מאת: דנה

שלום לך אני מרתיחה צרור של פטרוזילה במעט מאוד מים (סוג של אידוי) כדי שהעלים יתרככו ואוכל לאכול אותם מעט מאודים. השאלה היא : 1- האם לעלים אחרי האידוי נשאר בהם עדין ויטמינים ומינרלים ו שבגלל האידוי הכל נהרס 2- האם כדאי לי לשתות את המים שנשארו אחרי האידוי בסיר? האם המים מכילים ויטמינים ומינרלים? תודה וערב טוב

לקריאה נוספת והעמקה
10/02/2014 | 20:00 | מאת: אביטל זלצר

דנה שלום 1. נשארים בהם ויטמינים ומינרלים למעט אלו שנהרסים בחום (כמו ויטמין C) 2.כדאי לשתות את המים כי אליהם עוברים כל הוויטמינים המסיסים במים ולא נהרסים בחום. בברכה ובהצלחה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית