היפוגליקמיה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/08/2001 | 14:01 | מאת: ענת

לאחרונה אובחנתי כסובלת מ-POST PRANDIAL HYPOGLYCEMIA . ברצוני לדעת מהו התפריט המומלץ במקרה זה על מנת למנוע את צניחות הסוכר והחולשה הנלווית לכך

לקריאה נוספת והעמקה
28/08/2001 | 12:48 | מאת: עדינה בכר

כדי למנוע מצב של היפוגליקמיה עלייך להימנע ככל האפשר מאכילת סוכרים פשוטים: סוכר, דבש, ריבה וכל מה שמכיל אותם, במיוחד שתייה מתוקה. הסוכרים הפשוטים מעלים בבת אחת את רמת הסוכר בדם (ולכן זהו הטיפול בזמן שכבר חלה הירידה ברמות הסוכר) ותוך זמן קצר חלה ירידה חדה לרמות נמוכות אכילת ארוחות קטנות לעיתים קרובות (כל 3 שעות לערך) מומלצת מאוד, הארוחות צריכות להכיל פחמימ ות מורכבות כדוגמת לחם, אורז, פסטה, גריסים, תירס, תפ"א, מומלצים בעיקר הדגנים המלאים כלומר הלחם המלא, האורז המלא, הקטניות אשר הסוכר בהם נכנס בצורה איטית לדם ולא גורם לתנודות החדות. אם את מתעמלת, בשום פנים ואופן לא להתעמל על קיבה ריקה, אלא לאכול פרוסת לחם עם ממרח כשעה לפני ההתעמלות

04/04/2002 | 18:41 | מאת: דריה

שלום שמי דריה, אנחנו עושות עבודת חקר על סכרת ומבקשות ממך לשלוח לנו בהקדם האפשרי מידע על היפרגלוקמיה (מה זה? איך זה קורה? כיצד מטפלים בזה?). בתודה דריה

מנהל פורום תזונה טבעית