מיץ עשב חיטה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

30/01/2002 | 14:26 | מאת: רון

שלום רב, שמעתי כל למיץ עשב חיטה יש תכונות נוגדות סרטן וכי שתיית המיץ יכולה לרפא אנשים חולים. 1) האם זה נכון או תרגיל שיווקי? 2) האם מומלץ לשתות מיץ עשב חיטה כל יום? 3) המיץ ממש לא טעים. מדוע לא ניתן להוסיף עשב חיטה לסלט למשל ולאכולו? האם לא נקבל את אותן תוצאות? 4) לא נראה לי הגיוני שהגוף צריך משהוא שהוא ממש לא טעים. האם אני טועה? 5) האם מיץ קפוא מספיק טוב או שכדאי לשתות רק מיץ טרי? בתודה מראש

31/01/2002 | 21:58 | מאת: נטלי

מיץ עשב חיטה נמצא כגורם אנטי סרטני. המיץ עיכב השפעות מוטוגניות של חומרים מסרטנים. (בניסוי שנעשה בתרביות ריקמה). כמו כן המיץ מנקה את הגוף מרעלים, מחזק מער' חיסון, מסלק עייפות ומגביר אנרגיה. מכיל את כל חומצות האמינו החיוניות. לגבי מיץ קפוא: בתהליך ההקפאה יאבדו כ- 20 אחוז מתכולת חומצות האמינו. הערה: שתייה יום יומית של המיץ מעכבת האפרת שיער. אני חסידה של שתיית המיץ , ומקפידה על כך לפחות שלוש פעמים בשבוע.

31/01/2002 | 22:23 | מאת: ניקולט

גם אני בעד שתיה יום יומית של מיץ נבט החיטה. שתיית המיץ משפרת את ההרגשה הכללית , ויש עליה ברמה האנרגטית. ידוע כנוגד חימצון ופועל כגורם אנטי דלקתי.

מנהל פורום תזונה טבעית