האם מותר לאכול קליפה של אפרסמון?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/02/2002 | 17:08 | מאת: דנה

מהם הערכים התזונתיים של אפשרסמון והאם הוא בריא?

28/02/2002 | 19:11 | מאת: ניקולט

אפרסמון ,כמו הפירות הכתומים בריא. 100 גרם אפרסמון מכיל: 310 מ"ג אשלגן. 276 מק"ג ויטמין A מכיל 66 מ"ג ויטמין סי. לא כדאי להגזים בכמות. הקליפה מותרת לאכילה.

02/03/2002 | 19:44 | מאת: נירה אולנד

שלום דנה קליפת האפרסמון יכולה להיות בעייתית עבור אנשים שעברו ניתוח כלשהו במערכת העיכול שלהם, במיוחד באזור הקיבה והמעיים. לאנשים אלה מומלץ לקלף אותו. כל יתר האנשים יכולים לאכול גם את הקליפה, בתנאי שילעסו היטב, ושיאכלו 2 אפרסמונים ביום ולא יותר. אפרסמון, כמו כל הכתומים, עשיר בבטא קרוטן, ובויטמינים נוספים. אפשר ורצוי בהחלט לאכול אותו, כמו גם פירות אחרים. תמיד טוב לגוון ולשנות מיום ליום את כל סוגי המאכלים , כולל פירות. בתיאבון.

21/11/2023 | 20:56 | מאת: פאני

קליפת האפרסמון , בריאה, מסוכנת?

מנהל פורום תזונה טבעית