כלב משתעל או נחנק
דיון מתוך פורום וטרינריה
שלום, הכלב שלי משתעל או נחנק ??מזה שבועיים ובדיקות הדם שלו מראות רמת פוטסיום גבוהה (7.1), SGOT 85, גלוקוז 5 ונויטרופילים קצת גבוהים מהנורמה 74.2, כל שאר הבדיקות תקינות (ספירת דם ברמות הנמוכות של הנורמה למעט נויטרופילים שציינתי). הוטרינרית לא ממש יודעת להסביר מה קורה איתו, אודה לדעתך. ערב טוב
אורן, כדי שאוכל להתיחס ללתוצאות בדיקות המעבדה עליך לשלוח לי את המדדים כפי שהתקבלו ולצידם את ערכי היחוס של המעבדה בה נעשו. האם מעבר לשיעול הכלב מתנהג כרגיל,אוכל ושותה ? האם השיעול בה בהתקפים במהלכם נראה לך כי הכלב נחנק או משהו תקוע בגרונו, האם שהה במחיצת כלבים אחרים או בפנסיון בזמן האחרון ? האם נעשה צילום חזה ?בין כמה הכלב ? האם קיבל טיפול תרופתי כל שהוא, מה בדבר גירוי קנה האם זה מעורר שיעול ? האם נשללה אפשרות של שעלת המכלאות ?????
שלום, יש לי כלבת קאירן טרייר בת 4 חודשים שהתחילה להשתנק ללא סיבה שאני מודע לה. היא עושה פעילות ובעלת שמחת חיים כרגיל. אני מפחד שיש לה גורם זר בגרון. איך להתנהג עם זה?
אתמול בארוחת הערב הכלב שלי אכל עצם ומאתמול עד עכשיו הוא נחנק ולא נושם ולא פותח את העייניים בבקשה תחזרו אליי הוא במצב רע