אלרגיה לפרעושים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

05/02/2011 | 13:07 | מאת: דין

שלום אז ככה יש לי כלב מסוג בוקסר וכנראה שהוא אלרגי לפרעושים כי ניסיתי כל תכשיר שיש כל סוגי הקפסולות ולא עוזר עדיין יש והכלב באזור מאמצע עמוד השדרה עד אזור הזנב יש לו שיער דליל יותר והוא מגרד ונושך שם את עצמו בצורה לא נורמאלית ממש טורף והעור שלו שם אם הרבה קשקשים אני משער שזה אלרגיה לפרעושים מה ניתן לעשות ריססתי את החצר בחומר שנקרא פולריס לא עזר קניתי אחר כך עוד חומר בשם פרמקסין וגם לא עזר ריססתי את כל הגינה מה ניתן לעשות מסכן הכלב

לקריאה נוספת והעמקה
06/02/2011 | 09:18 | מאת: ד"ר טליה מור

דין שלום, לגירוד סיבות רבות, רק אחת מהן הינה אלרגיה לפרעושים. האם ראית פרעושים, אפילו אחד על הכלב ? במידה ואכן זאת הבעיה יש לטפל לא רק בסביבה כי עם לשים חומר על הכלב. להיזהר עם פולאריס, שימוש לא נכון בסביבה יכול לגרום להרעלה. על הכלב לשים אך ורק אמפולות מיוחדות המתאימות לגודלו ולהקפיד להשתמש על פי הוראות היצרן. במקביל , יש לטפל בעור המגורה ובגירוד בהתאם לחוות דעת הוטרינר המטפל.

06/02/2011 | 10:10 | מאת: דין

הפולריס לא עזר וגם הפרמקסין לא עזר על החיה לא ניסיתי על החיה ניסיתי כל מני אמפולות פרומריס וכל השאר וזה עוזר ליומיים וזהו מה ניתן לעשות ובקשר לגירוד ולעור המקושקש באזור הגב והזנב על מה את ממליצה?

מנהלי פורום וטרינריה