עצירות חברתית בגיל בוגר

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

13/06/2024 | 10:43 | מאת: אריק

שלום, בן 34, בריא, אובחנה לפני כ 10 שנים רגישות ללקטוז, נמנע ממאכל לקטוז באופן קבוע. סובל מגיל הנעורים מעצירות חברתית שבשנים האחרונות החמירה. מתקשה לחיות בזוגיות מהסיבה הזו. העצירות מלווה בכאבי בטן, נפיחות, וגזים. לאחרונה התחלתי לצרוך תוספי תזונה - מגנזיום, אומגה 3, ויטמין די, סיבים, פרוביוטיקה, שמן מנטה. אך אין שיפור כלל. מחפש המלצה לתרופה שיכולה להקל את הבעיה.

שווה להגיע לבירור וטיפול ע"י רופא גסטרואנטרולוג. יש הרבה מה לעשות

13/06/2024 | 14:43 | מאת: אריק

האם אתה ממליץ בשלב זה לנסות נורמלקס מס' ימים? לפני המפגש עם הרופא.

מנהל פורום מעי רגיש