בדיקת המעי הדק- הדמיה או קפסולה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

21/06/2024 | 19:09 | מאת: עמי

שלום בשל קלפרוטקטין גבוה (מעל 400) אני נדרש לעבור בירור של המעי הדק. אין לי תסמינים אופיניים לibd, רק כאבי בטן. איזו בדיקה עדיפה- ct/mra או קפסולה של המעי הדק? מה יתן תמונה יותר אמינה?

סליחה אבל זה לא הפורום המתאים

23/06/2024 | 09:05 | מאת: לא רופא

אני לא רופא היו לי בעיות קשות המעי הדק הסבירות לסרטן מעי דק וגידים וגידולעם לא גבוה אם זו מחלהדלקתית ידועה כ ראה לפי הערכים שציינת לא כדאי להתעסק בהליגים פולשניים Mri עדיף הפתרון המיידי שלא יכול לגרום אסון, אבל יכוך לעזור קח שבוע אוגמינטין אנטיביטיקה רחבת טווח תראה אם זה עוזר. יש הרבה טיפולים למחלות מעי דק אבל עדיף למצוא פתרון יעיל מעשי שעוזר כמובן ביעוץ רופא

מנהל פורום מעי רגיש