מעי רגיז ובחילת וצרבות

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

02/07/2024 | 12:10 | מאת: אנונימית

שלום דוקטור, אני סובלת ממעי רגיז ומטופלת בנורטילין עם המלצה להוסיף גאבפנטין (עדיין לא התחלתי) וכרגע עדיין סובלת מנפיחות והתקפים של כאבים ושלשול לפעמים.. ולפעמים גם כמה ימים של עצירות.. וסובלת במקביל מבעיות קיבה קשות מאוד כמו רפלוקס ובחילות באופן קבוע ויום יומי.. התזונה שלי מאוד מוגבלת ומוקפדת כך שזה לא משהו תזונתי.. אני לוקחת נקסיום 20 מילגרם פעמיים ביום כבר שנה.. עוזר מעט אבל עדיין יש תלונות קשות. הרופא שלי המליץ לי לעבור מנקסיום לקונטרלוק ואם זה לא עוזר לבצע בראבו ומונומטריה.. עשיתי לאחרונה גסטרוסקופיה הרופא לא ראה משהו מוזר בקיבה אבל לקחו לי ביופסיה ועדיין אין תשובה.. אני סובלת מאוד מאוד ולא מצליחה לתפקד.. ומונמטריה היא בדיקה שאני לא יכולה לעשות לצערי כי אני סובלת מחרדה קשה מהקאות והבדיקה עלולה לעשות רפלקס.. אז קודם כל אשמח לדעת האם יש בדיקה אחרת שיכולה להחליף את המונמטריה? ואשמח להמלצה עבור הבחילות היום יומיות הקשות.. אני מטופלת גם במקביל בcbt אבל מרגישה שתלונות הן על רקע פיזי לחלוטין… אשמח לדעתך בנושא איך מומלץ להמשיך את הטיפול שלי מכאן גם במעי הרגיז וגם בצרבות והבחילות, תודה.

נשמע שיש להיפגש ולנסות לעשות סדר. קבעי פגישה לשיחה עם רופא נוירוגסטרו.

מנהל פורום מעי רגיש