גזים ,גרפסים ונפיחות בטנית

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

02/07/2024 | 20:14 | מאת: רעות

היי , אשמח לחוות דעתך לפני כחודש וחצי החל לי שילשול שנמשך 3 ימים לאחר מכן לא היה לי יציאות מספר ימים עד עכשיו היציאות שלי לוקחות מספר ימים להגיע מה שיוצר גזים מרובים(יש לציין שלפני כן לא היה לי בעיה ביציאות ) עכשיו אני עם בטן נפוחה ועליתי 2 קילו בשבועיים בנוסף בימים האחרונים יש לי גפסים מרובים אפילו כשאני שותה מים! אשמח לעצה

מהי שאלתך? אם המדובר בנטייה חדשה לעצירות נסה לטפל בזה בכל דרך. מתחילים עם הרגלי חיים ומוסיפים משלשל אוסמוטי.

05/07/2024 | 15:29 | מאת: רעות

השאלה היא האם לדעתך מדובר בדלקת כלשהיא המצריכה לפנות לטיפול רפואי או שינוי תזונתי יחד עם תוספי תזונה מתאימים יכולים לפתור את הבעיה אשמח לעצתך

מנהל פורום מעי רגיש