שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

12/07/2024 | 12:47 | מאת: עידו

אני סובל כבר המון זמן מ תחושה שהאוכל עובר לאט כל מה שאני מכניס לפה כולל נוזלים חוזר למעלה ולוקח זמן עד שזה יורד חזרה ואני נאלץ להקיא בכוח שיהיה הקלה כמו תחושת שחרור אין לי חיים ואני לא מצליח להגיע לאבחנה הבגלל המנומטריה הזאת בריום מתוזמן תקין כולל בריום רגיל גסטרו תקין האם מתאים לרפלוקס? או אכלזיה? האם לנטון או לוסק יכול לעזור?

האם לקחו ביופסיות מהוושט? אם לקחו ואין אאוזינופילים אין בריריה אלא לבצע מנומטריה

מנהל פורום מעי רגיש