spasmomen

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

23/12/2006 | 19:53 | מאת: lv

שלום רב, הייתי מעוניינת לדעת האם התרופה spasmomen נמצאה כיעילה לטיפול בחולים בתסמונת המעי הרגיז? ארצה להוסיף כי לדאבוני אני מאובחנת כלוקה בתסמונת זו כבר כארבע עשרה שנה. אני סובלת מריבוי יציאות (כמעט ללא יכולת להתאפק),בנוסף יש לי אבנים בכיס מרה ופאנקראטיטיס. הייתי רוצה לקבל מידע או דות התרופה. בתודה.

ניתן לנסות להשתמש בתכשיר זה שנמצא יעיל להקלה על סימפטומים של חולים או חולות עם תסמונת המעי הרגיש.התכשיר נמצא יעיל בהקלת כאב, תפיחות בטן ושינוי בהרגלי ובמספר היציאות (ריבוי יציאות במקרה שלך). המינון המומלץ הוא 1-3 כדורים ליום. לתכשיר אין תופעות לוואי שהיו שונות מאלו של חולים עם IBS שטופלו עם פלסיבו (אינבו). לצורך קבלת מרשם לתכשיר זה עליך לפנות לרופא/ה המטפל בך ויש לציין שאין התכשיר רשום בסל השירותים של כל קופות החולים.

בהמשך לשאלתך, ספזמומן נמצאה יעילה בטיפול בתסמונת המעי הרגיש. מתוך הפרסומים על תכשיר זה נמצא שהוא יעיל בהפחתת תסמינים כגון כאב בטן, תפיחות ושינוי במספר היציאות. אני מציע כי תפני לרופא הגסטרואנטרולוג שמטפל בך ותבקשי ממנו לקבל מרשם לתכשיר זה. בהצלחה,דר' דיקמן רם

מנהל פורום מעי רגיש