שאלה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

04/01/2007 | 23:17 | מאת: ליאת

ערב טוב. 1. שאלתי היא כזו אני בחורה בת 23 סבלתי מחיידק הילקובקטר פלורי טופלתי ורגע הכול כמעט בסדר מלבד עצירות וגזים שפוקדים מאז מסיום הטיפול מזה כשנתיים. הופעתי אצל תזונאית היא נתנה לי תפריט עשיר בסיבים תזונתייים ואף שתיה מרובה ואכילה ירקות ופירות אבל הנסיון הזה צלח לעצירות אך לא לבעיית הגזים מלבד זה במהלך החודש הזה ירדת באופן דרסתי 4 ק"ג האם זה קשור לשנוי בהרגל תזונה ?שעשתי למרות שאכלתי בלי בעיות מה עלי לעשות כי הפסקתי לאוכל לחם מחיטה מלאה ודגנים מחיטה מלאה כי רזיתי איך אפשר למנוע את העצירות המתמשכת והגזים ?? והאם לחם מחיטה מלאה מרזה??

בקשי מהדיטאנית כלכלה דלת סיבים ויותר עתירה בקלוריות לשם חזרה למשקל הרצוי שלך. בדקי אי סבילות ללקטוז באמצעות רופא המשפחה/גסטרו שלך. לעצירות נסי משלשל עדין כגון PEGLAX - תוכלי לבקש זאת מרופא הגסטרו שלך. בהצלחה.

מנהל פורום מעי רגיש