נשירת שיער מוגברת ופתאומית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/08/2019 | 10:56 | מאת: א.ל

שלום,אני בחור בן 27 בריא בד"כ ובמשך שלושת החודשים האחרונים חלה נשירה מוגברת פתאומית של שיער. הנשירה בעיקר מאזור הקרקפת אך גם מהריסים והגבות. יחד עם זאת הבחנתי גם במין קשקשים ואדמומיות בקרקפת. תחילה רופא עור המליץ על מינוקסידיל 5% שאני משתמש בו כחודש ללא שיפור. לאחר קריאה אני תוהה האם מדובר בסבוריאה, וקצת תמוה לי כיצד רופא העור לא הבחין בכך. האם הנזקים של הסבוריאה הם בלתי הפיכים? כלומר השיער שנשר לא יצמח בשנית? חייב לציין שהנשירה ממש מוגברת, ואני מאוד מודאג ומוטרד נפשית מהבעיה. אשמח מאוד להתייחסות, תודה.

שלום רב שימוש במינוקסידיל לא מתאים לכולם ויכול לגרום לשומניות יתר גירודים וקשקשים ואף יכול להגביר סבוריאה, ועל כן אם ישנה סבוריאה עדיף להפסיק את השימוש במינוקסי. לבב וריטה יש טיפולים שיכולים לעזור וגם חיצונית כמו שמפו טיפולי וקרם טבעי במרשם רופא ורוקח.וגם שינוי אורח חיים תזונה ותוספים צמחיים שתותאם לך לפי סריקת מערכות הגוף וגם בדיקת דם. אשמח לעזור כדאי לתאם פגישה 5354*

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות