מפרצים - מה עושים כדי להציל את השיער?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/09/2019 | 16:30 | מאת: לירן

לפני שנתיים החלו מפרצים ודילול מאחורה. התחלתי פרופסיה ומינוקסי. מינוקסי הורדתי בהדרגה. הנשירה הפסיקה והשיער מאחור התמלא. לאחרונה החלו נסיגה חדשה בשיער המפרצים נהיו עמוקים יותר. בתקופה האחרונה הורדתי מהתפריט כמעט ולגמרי אוכל מהחי (אני לכיון טבעונות)וחושש אולי יש קשר? הכרית שלי גם לא כל כך נקיה אולי גם לזה יש קשר? מה עושים? התחלתי לחזור בהדרגה למינוקסי והפרופסיה שיום כן לקחתי יום לא אתחיל להקפיד יותר. לצערי החשק המיני שלי ירד אולי בגלל הפרופסיה. מה אפשר לעשות כדי לגרום לשיער במפרצים להתמלא או להפסיק הדרדרות ונשירה והאם צריך לעשות איזה שינוי תזונתי? איזה מאכלים טובים לשיער? יש לציין שבתקופה האחרונה התחלתי לאכול הרבה קרפ וקצת פסטות.. אולי לג'אנק פוד הזה יש קשר? סליחה שההודעה לא מנוסחת מסודר - אני עייף! מחכה לסיוע ותודה.

שלום לירן אם אתה רוצה להפסיק את הידרדרות הנשירה אז עדיף לעבור טיפול מקיף שכמובן כולל אבחון לכל מערכות הגוף והתאמת תזונה ואורח חיים, בנוסף טיפול בקרקפת של הזרקות תת עוריות ו prf לקרקפת. טיפול משולב זה בעל התוצאות הגבוהות ביותר כיום. נשמח לעזור 5354*

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות