מפרצים אצל בן 19 טיפול

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/12/2019 | 16:29 | מאת: משה

אני בן 19 כבר כמה שנים עם מפרצים אם אני מתקרב עם פלאש על המפרצים אני רואה שיערות קטנות השאלה שלי אם זה אומר שאפשר עוד להציל את השיערות האלה ובאיזה טיפולים

שלום רב אם אתה בן 19 וכבר ישנם מפרצים עדיף להתחיל לטפל בשיער (כל עוד יש זקיקי שיער) מכיוון שאם הזמן המפרצים יתרחבו וכבר לא תיהיה אפשרות לטפל ויהיה צורך בהשתלת שיער. לכן צריך לתפוס את הנסיגה של השיער בזמן עדיף להגיע לייעוץ מקצועי המתאים לטיפול מקיף. לכל שאלה ותיאום תתקשר בזמנך הפנוי, בהצלחה 5354*

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות