טעם אישי ורפואה סינית

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

08/01/2008 | 20:18 | מאת: ליאור

בראיית הרפואה הסינית: מדוע יש אנשים בעלי טעם שונה באוכל - חלק אוהבים מר וחלק מלוח, חלק חריף וחלק מתוק, חלק אוהבים שמן וכך הלאה.. אני מבין למה אנשים יאהבו מתוק או מלוח או שמן זה ברור, אבל למה יש אנשים שאוהבים חמוץ? מר? חריף? מה זה יכול להגיד עליהם?

ליאור שלום, הטעמים קשורים, על פי הפילוסופיה הסינית, לאיברים הפנימיים, או יותר נכון, לאנרגטיקה שלהם. משיכה או דחף לטעם מסויים עשויים להצביע על מצבו של האיבר המשוייך לטעם. בברכה, רונן רוזנבלט מטפל ומרצה לרפואה סינית

מנהל פורום רפואה סינית