ירך
דיון מתוך פורום פילאטיס
שלום רציתי לשאול לגבי תופעה שמטרידה אותי בזמן האחרון. בחודשים האחרונים אני מרגיש מעין תחושת משיכה או צורך למתוח את החלק הפנימי\מדיאלי של הירך לא ממש כואב אלא מציק ומפריע. מופיע רק ברגל ימין בזמנים שונים במהלך היום והלילה. יש לציין שאני עושה פילטיס פעם בשבוע. האם זה יכול להיות בעקבות התרגול בפילטיס אם לא אז ממה ואיך אפשר לפתור את זה.?
האמת שקשה לאבחן את הבעיה שאתה מתאר מעל האינטרנט. אני ממליצה לנסות לאבחן ע"י איש מקצוע. ייתכן שהבעיה ישנה ומעוררת בשל התרגול אך אני חוששת שזה יהיה לא מקצועי לאבחן כך. אני מזמינה אותך לצלצל ולתאם איבחון אצל דרור רז בטלפון 730 500 599 1. בריאת ושבוע טוב
אחרי שיעור פילטיס התגברו כאבים בגב תחתון עם הקרנה לרגל.בבדיקת אולטרהסאונד אובחנה דלקת בפרק הירך אם אפשרות להצתברות נוזלים. האם לנסות מנוחה יחד עם הטיפול שניתן לי עם ארקוקסיה או להמשיך עם פילטיס למרות הכאבים?