בדיקות דם לפסוריאזיס

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

22/05/2024 | 16:54 | מאת: רינה

ד"ר שלום וברכה! ביוני 2018 התגלה אצלי פסוריאזיס וולאגריס במצב קל שהתבטאה מעל כפות הידיים ועל כפות הרגליים. לאחר ניסיונות רבות של סוגי טיפול תרופתי הפסוריאזיס ביוני 21 משום מה נעלם לגמרי. שאלותיי הם: 1. האם קיימים בדיקות מיוחדות לפסוריאזיס???? 2. האם המחלה אמורה לחזור???? 3. אם הפסוריאזיס אכן מחלה כרונית, סביר להניח שאני נושאת את המחלה בלי שהיא תפרוץ?????? 4. ממי ניתן לקבל את הבדיקות לגילוי פסוריאזיס???? רופא עור או רופא המטפל????? בברכה מרובה, רינה

שלום רב פסוריאזיס הינה מחלת עור כרונית המתבטאת בהחמרות והטבות. יתכן מצב שלא תהיה לך פריחה שנים רבות . אין בדיקת דם לגילוי פסוריאזיס, יש קריטריונים לאבחנה בביופסיה של העור. ניתן לקחת ביופסיה מעור עם פריחה ולראות סממנים אופייניים למחלה.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה