קרם בטאקרוטן G ובדיקות דם

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

19/06/2024 | 11:19 | מאת: דליה

שלום רב בהמשך לשאלתי הקודמת יש לי עוד שאלה. הרופא נתן לי לשים קרם בטאקרוטן G למשך שבוע פעמיים ביום. אני שמעתי שאסור לשים את הקרם הזה תקופה ארוכה. יש לי 2 שאלות. א. אם משתמשים חיצוני מדוע זה מוגבל בזמן? מהן תופעות הלוואי של הקרם? האם נכנס בדם? ב. האם בזמן השימוש בקרם מותר לעשות בדיקות דם, האם זה לא יכול לשבש את הבדיקות? אודה לך מאוד על תשובותייך. תודה.

שלום רב, שימוש בבטקורטן למשך שבוע לא משפיע על בדיקות דם ואינו נספג לדם באופן משמעותי.אין השפעה על בדיקות דם. כשאומרים שימוש ממושך הכוונה לשנים.

19/06/2024 | 14:57 | מאת: [email protected]

תודה רבה

בשמחה

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה