קסמיול ג'ל למצח
דיון מתוך פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה
קיבלתי מרופאה את הנ"ל למריחה על המצח ובאזור הזקן. קראתי בהתוויה שזה לא מתאים לפנים. מרחתי כבר כשבוע כל ערב שכבה דקה.יש שיפור. האם פעלתי נכון? מה לעשות להמשך?
תמיהני שאף איש מקצוע לא מגיב כאן. המגיבים שלחו אותי לרפואה טבעית של רמי מור ולא ברור לי אם הפטנט שלו מועיל. האם הרפואה הקונבנציונאלית תומכת בנ"ל? מדוע נותנים סטרואידים אם זה כה מזיק? מה לעשות בתכל'ס?
סבלנות היא מילת מפתח בחיים. אנשים לא תמיד זמינים לפי הרצון שלך. השימוש בתרופות הוא תמיד עלות מול תועלת, או במילים אחרות מה אתה מוכן לשלם על מנת ליהנות מאיכות חיים יותר טובה. החיים ז לא שחור ולבן, לסטרואידים יש מצד אחד תופעות לוואי ומהצד השני מצילים חיים. שימוש נכון לפרק זמן מוגבל עלול לשפר את המצב בדרך כלל מומלץ להשתמש עד שבועיים ולהפסיק בהדרגה תוך מעבר לטיפול אחר. הרופא כבר השיב בעבר לשאלות מהסוג שלך וחיפוש בפורום ייתן לך תשובות עד שהרופא יתפנה.