מולסה?

דיון מתוך פורום  סוכרת

21/08/2001 | 10:12 | מאת: צח

מצאתי את השם הזה ברשימת הרכיבים של מספר מוצרי מאפה נטולי סוכר. אובחנתי ע"י ד"ר קנטר כבעל תגובה לבלבית ערה (לא חולה סוכרת) ומאז אני בדיאטה נטולת סוכרים זמינים וקמח לבן. אז מה זה החומר הזה? מותר לי לצרוך מוצר שיש בו את המולסה הנ"ל? תודה

21/08/2001 | 16:34 | מאת: לזר

זה כנראה סוג של סירוף. כשאדע יותר אמסור לך. בינתיים תראה כאן http://www.mood4food.co.il/sites/mood4food/menuDetail.asp?ID=446 מתכון בעברית לזר

24/08/2001 | 00:49 | מאת: רוז

מולסה, זה מה שנשאר אחרי שממצים את הסוכר מחומרי הגלם,

21/08/2001 | 19:02 | מאת: לזר

שלום צח, כעת אני יותר מעודכן. קרא את זאת באנגלית ותראה את הקשר למוס (Mousse) http://www.foodreference.com/html/artmousse.html המקור הוא לטיני ועבר לצרפת. מקובל להגיש אותו כתוספת ל.....קרא הכל יש בו סוכר, אבל תצטרך להחליט לבד איך לאכול את זה. לזר

מנהל פורום סוכרת