העמסת סוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת

30/08/2001 | 00:45 | מאת: אברהם

שלום אני מבקש לדעת מה פרוש שהגוף אינו מעבד טוב בבדיקה להעמסת סוכר. אבקש לקבל דוגמאות מספריות של ערכי סוכר לפני בדיקה ואחרי בדיקה, מה נחשב לתקין ואפוא מתחיל להיחשב לא תקין. תודה מקרב לב אברהם

לקריאה נוספת והעמקה
02/09/2001 | 11:43 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך לא פה המקום להכנס להסברים מפולפלים "מה פרוש שהגוף לא מעבד" וכ' זה לוקח לפחות שלושה פרקים מתוך 54 הפרקים בספר החדש על סוכרת שעומקד להופיע בסוכות הקרוב. עקרונית, הגוף התקין. שומר על רמות סוכר במצום של עד 110 מג% ובאם מעמיסים עליו פחמימות בארוחת מבחן או העמסה - הוא מסוגל להשתלט על ה,הצפה" בסוכרים תוך שעתיים ולרדך לאחר שעתיים לרמה של מתחת ך 140מג%. רמה שבין 110-126 בצום היא כבר לא תקינה. אמנם עדיין לא "סוכרת של ממש" אבל היא מעידה על "הפרעה במטבוליזם הפחמטימות בצום (IFG ). אם הרמה בצום היא מעל 126 מג% - יש סוכרת. אם האמה אחר שעתיים היא מעל 200 מג% - יש סוכרת אם הרמה בצום היא תקינה אבל אחר שעתיים היא בין 140 צל 199מג% - יש שוב "הפררעה במטבוליזם הפחמימות, (IGT ) זהו זה בקיצור ןלעניין.. המשך ופרטים בספר הנ"ל (רק אחרי סוכות..), הפוך בו והפוך בו שהכל בו..

מנהל פורום סוכרת