גואר גם -איך משתמשים GUAR GUM

דיון מתוך פורום  סוכרת

11/06/2002 | 16:20 | מאת: יגאל

שלום לכולכם לפני זמן דנו כאן בפורום בשימוש המומלץ ב גואר גם, אני נמצא באר"הב ומצאתי את החומר הנמצא בשימוש די רחב גם בתעשיית המזון , אנימצאתי אותו רשום בין המרכיבים של גבינת קוטג' למשל, ברצוני לבקש את מי שיודע [לזר ?] איך מומלץ להשתמש בחומר. אני מודה מראש, יגאל

11/06/2002 | 16:27 | מאת: לזר

שלום יגאל, אני מקווה שמצאת את האבקה ולא מצאת אותו כמרכיב במזון אחר, משום שסוכרתי Type 2 זקוק לכמות נכבדה ממנו בזמן הארוחה: בין 5 ל-10 גרם מהאבקה. אם אין ברשותך את האבקה, רק תומר ותקבל הפניה ממוקדת למקור בבאר-שבע. אתה יכול לצלצל וישלחו לך עד קרית שמונה ואללה... אני לא השתמשתי בחומר בהמלצת ד"ר קנטר, כי אני Type 1. החומר אמור לההוריד לך את התגובה הגליקמית בעקבות ארוחה פחמימתית עד כדי שלושים אחרוז. אתה מוכרח לשתות המון מיים עם הארוחה. לפחות שני כוסות, אחרת החומר ייבש אותך. לבריאות

11/06/2002 | 17:13 | מאת: יגאל

ללזר שלום אכן מצאתי זאת באבקה, ניתן לקבל גם בטבליות, לא ידעתי שזה ניתן לרכישה בארץ כנראה שפיספסתי את הידיעה בפורום,למרות שאני קורא יום יום גם כאן באר"הב, תודה יגאל

מנהל פורום סוכרת