גואר גם -איך משתמשים GUAR GUM
דיון מתוך פורום סוכרת
שלום לכולכם לפני זמן דנו כאן בפורום בשימוש המומלץ ב גואר גם, אני נמצא באר"הב ומצאתי את החומר הנמצא בשימוש די רחב גם בתעשיית המזון , אנימצאתי אותו רשום בין המרכיבים של גבינת קוטג' למשל, ברצוני לבקש את מי שיודע [לזר ?] איך מומלץ להשתמש בחומר. אני מודה מראש, יגאל
שלום יגאל, אני מקווה שמצאת את האבקה ולא מצאת אותו כמרכיב במזון אחר, משום שסוכרתי Type 2 זקוק לכמות נכבדה ממנו בזמן הארוחה: בין 5 ל-10 גרם מהאבקה. אם אין ברשותך את האבקה, רק תומר ותקבל הפניה ממוקדת למקור בבאר-שבע. אתה יכול לצלצל וישלחו לך עד קרית שמונה ואללה... אני לא השתמשתי בחומר בהמלצת ד"ר קנטר, כי אני Type 1. החומר אמור לההוריד לך את התגובה הגליקמית בעקבות ארוחה פחמימתית עד כדי שלושים אחרוז. אתה מוכרח לשתות המון מיים עם הארוחה. לפחות שני כוסות, אחרת החומר ייבש אותך. לבריאות
ללזר שלום אכן מצאתי זאת באבקה, ניתן לקבל גם בטבליות, לא ידעתי שזה ניתן לרכישה בארץ כנראה שפיספסתי את הידיעה בפורום,למרות שאני קורא יום יום גם כאן באר"הב, תודה יגאל