חדש: קונדיטוריה לעוגות ללא סוכר
דיון מתוך פורום סוכרת
חדש!!! נפתחה קונדיטוריה המתמחה בעיקר בעוגות ללא סוכר. המדובר בעוגות תוצרת עצמית, במגוון רחב (למעלה מ50 סוגים) וכן בורקסים, פחזניות, קליירים, עוגות שוקולד בלגי, עוגות נפוליון ואף קינוחים כגון בקלוואות ללא סוכר. ניתן להזמין לאירועים. הכתובת של הקונדטוריה: דיזנגוף 187 טל: 5231782-03 פלאפון: 294429-057
עו"ד גל הנכבד, אתה רוצה לשכנע אותי לאכול בקלווה ללא סוכר? עזוב בחייך! או בקלוואה, או יוק! שוקולד בלגי מזויף? למה? למה אתה עושה לנו זאת? גם בורקס אתה מציע? יש לך מושג מה בורקס עושה לסוכרתי סוג 2? ומה עושה פחזניה עלינו? מה בדיוק הוצאת מהפחזניה? את הקרם, או את השוקולד? אולי את הקמח? או, אולי הכל? איך השוקולד הוא בלגי? איך? לבלגים אין מושג מה זה דייאט? הם לא מכירים במושג לייט גם. חוץ מזה יש עוד תו תקן. אני לא אספר לך עליו, כי אפשר שתרצה לרשום על קליירים משהו לא נכון. על תעשה לך פירסום כל כך טעים אצלנו.
שלום לזר פשוט צודק. נניח שהם מצהירים אמת ולא מוסיפים סוכר בעוגות. כמה סוכר יש באופן טבעי בכל המוצרים שהזכרת. הגוף הרי מפרק את כל הפחמימות לסוכרים. כעובד בחברת ממתקים גדולה אשר בין מוצריה יש גם מוצרים ללא סוכר, אני חייב להגיד לך כי כמעט אין הבדל בין המוצרים הרגילים למוצרי לייט.
ע"ד פרידמן היקר, התגובות שקבלת כאן מדברות בעד עצמן וחלק מהדברים שהצהרת עליהם מהווים פגיעה באינטליגנציה של רוב המשתתפים בפורום זה, הגיע הזמן שתכינו שעורי בית ותלמדו את נושא הסוכרת לפני הפרסום של דברים אלו ואחרים,אני בטוח שאם יהיו לך שאלות שנובעות כמובן מחוסר ידע אנו נשמח להעשיר את מאגריך בנושא,כמו כן באם יש לך מה לחדש לנו בתחום החוק והסוכרת בתור עו"ד כמובן כמה מאיתנו ישמחו ללמוד דברים חדשים, רק בריאות!!!!!!!!!!!
לאחד כמוך לא שווה בכלל לענות באופן עיניינית, הרי אתה כבר יודע הכל כמו יתר "החכמים" כאן. הבעיה שלך ושל יתר האנשים במדור זה, שאתם ניזונים מאותם המקורות ומאמצים את אותם הדיעות והמסקנות. ח ב ל !!! שיהיה לך כל טוב עד שתשכיל ולא תשלול כל דבר, רק כי חבריך לפורום שוללים.
שלום לכולם, אני שכן של הקונדיטוריה האמורה והייתי אחד הקליינטים הראשונים שלה ביום הפתיחה לפני מיספר שבועות. הם טוענים שהם משתמשים בסכרין כתחליף לסוכר. קניתי שם עוגה הנראית עשוייה רק מגבינה כמעט ללא בצק. אם, נניח, ישנה עוגה קרה המבוססת על גבינה %5 ותחליף סוכר מתאים ללא כל בצק או כמעט ללא בצק וללא חומרים מזיקים - האם יש בעוגה כזאת פסול לסוכרתיים? אייל
שלום צריך לבדוק האם באמת אין עוד חומרים בעוגה. עוגה לא מייצרים מגבינה וסכרין בלבד. מעבר לזה גם בגבינה יש כמות מסוימת (אם כי קטנה) של לקטוז (סוכר החלב).
היי אייל (ראשון), אין ה שום דבר רע, פרט לערימה אחת של גבינה.
היי אייל, אתה מסתדר טוב בחיים, לקנא. קונדיטוריה בשכנות.....נשמע נפלא. לדעתי, אין פסול בגניבה המגונה והנחשקת הזאת, כי גם להנאה שבטעם העוגה יש ערך. השאלה היא, וזה באמת לא נהיר לי, האם אתה יכול להגיב על מחטף מתוק שכזה. כי למדתי שאתה סוג 2 , ואני תמה אם יש לך דרך להגיב מיידית על מנת פחמימות שכזה. בשולי הויכוח שהי כאן, הרי אנו צרכני האינסולין פשוט מוסיפים מספר יחידות וגומר סדר איפוק החשק. אני לכן לסיכום תומך בניצול היתרון שבקרבה לקונדיטוריה. מאיר
שלום אייל, ביחס לעוגה הספיציפית שהזכרת לא נראה לי שצריכה להיות בעיה אבל קצת קשה לי להאמין שכל מה שמוכרים שם לא מכיל קמח ואיזושהי בקלווה עסיסית שהוזכרה דלת קלוריות, ממה נראה לך שהיא עשויה מקמח ביצים?????? אותי בכל מקרה זה לא משכנע ואני בין כה וכה לא אוהב עוגות, בורקס דווקא כן אבל לא נראה לי שמכינים בורקס שאין בו פחמימה, מה עוד היה לנו שם??????????????