תשובתו של ריק מנדוסה

דיון מתוך פורום  סוכרת

28/06/2002 | 21:08 | מאת: לזר

היי אייל (ראשון), הנה המקור של תשובתו של ריק מנדוסה: Hi Lazar, Glad you like my new picture. I really like that new summer hat! But I've never thought very much about the batteries that blood glucose meters use. I have used several different meters, and they all seem to different sizes. When I suspect that the battery in the meter (or in any other device) might be going low, I test it with a little Micronta Battery Tester that I got years ago at Radio Shack. It often tells me surprisingly that the suspect battery is actually good. Rick Mendosa: A Writer on the Web: www.mendosa.com Email: [email protected] Phone: (831) 688-5300 Office: 238 Coronado Drive, Aptos, CA 95003-4011

29/06/2002 | 06:12 | מאת: אייל (הראשון)

היי לזר, נראה שמנדוסה לא שמע על הבעיה הזאת. צריך לעשות ניסוי. למדוד עם דורסל, מיד להחליף באנרג'ייזר, לבצע מדידה נוספת ולהשוות בין התוצאות. מה דעתך? אני בדעה שאם הם (דין דיאגנוסטיקה) אמרו משהו בנדון אז יש דברים בגו, אבל אדבר איתם בשבוע הבא. אני מקווה שלא יתברר שיש להם מניות בדורסל... שבת שלום, אייל

29/06/2002 | 11:16 | מאת: דוד

לדעתי וגם מתוך היותי טכנולוג אין טעם לדון בנושא משום שזו ממש לא בעיה. כמו שנכתב בהודעה קודמת, לכל מכשיר יש מערכת לבדיקת איכות הסוללה ויכולתה לספק את האנרגיכה הדרושה. בגלל שצריכת האנרגיה מהסוללות היא כל כך נמוכה אין משמעות לסוג הסוללות , אלקאליין או אחרות. ההבדל תמיד יסתכם באורך חיי הסוללות עד להופעת האיתות שיש להחליף אותם. שאלה שעדיין קצת מציקה לי היא האם יש משמעות לגודל הטיפה של הדם לפני השאיבה לאקוטרנד. מישהו כתב בעבר שטיפה גדולה מידי עלולה לשבש את המדידה. לי נראה שהסטיק תמיד ישאב רק את הכמות הנדרשת ולכן אין מה לדאוג אבל עדיין לא בטוח שכך זה.

29/06/2002 | 12:54 | מאת: לזר

היי אייל (ראשון), תן לי לדבר עם דין דיאג'. יתכן שההמלצה היא לא גורפת, אלה בתשובה לשאלה ספציפית. לא נראה לי שדין דיאג' מכורים לסוללה מסוימת. שים לב לשתי הבדיקות של המכשיר. א. יש סטיק בדיקה אשר בודקת תקינות אלקטרונית (פעולת המכשיר) יש OK? זה א'. ב. אם הסוללה חלשה יופיע בצד שמאל עמוד ציור של סוללה ולידו בשכיבה ציור הסטיק. זה מציין סוללה חלשה, אבל עדיין יש זמן עד להחלפת הסוללות ג. אם יופיע הציור של הסוללה ולידו error יש להחלית סוללות. זה הכל. ותאמין לי הבדיקה הפנימית מספיקה עד כדי להיות שקט שהמכשיר לא מזייף. שתי הבדיקות לא מבטיחות סטיק בדיקת דם תקין. זו עוד פשלה של אקוטרנד, כי למשכיר הזה אין בדיקה עם נוזל על הסטיק. המכשיר הוא לציבור הרחב ותפעולו פשוט ככל האשפר. זו גישה מתאימה לאנשים שבודקים רמת סוכר פעם בחודש.

מנהל פורום סוכרת