תוצאות בדיקת CT אגן ופרקי ירכיים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

01/04/2024 | 00:00 | מאת: רינה

ד"ר שלום וברכה! בהמשך לשאלותיים הקודמות: 1. מהו תהליך לוסנטי תוך לשדי תחום ע"י גבול סקלרוטי ???? 2. מהו תהליך פיברוטי תוך לשדי ???? 3. הודגם נוזל יתר תוך פרקי בכמות קטנה בפרק הירך הימני - על מזה מעיד???? 3. האם הממצא שהתגלה בגודל 13*15 מ"מ היהו משמעותי ומסוכן????? בברכה מרובה, רינה

תוך לשדי- בתוך העצם פיברוטי כלומר מורכב מרקמה רכה (רקמת חיבור) יש נוזל במפרק מעיד על דלקת במפרק או עומס על הרגל לפי הפענוח- איו מדובר בממצא מדאיג

01/04/2024 | 18:59 | מאת: רינה

ד"ר שלום וברכה! ראשית, תודה רבה על תגובתך המהירה. שנית, הנוזל שבמפרק מעיד על דלקת הגורמת לכאבי תופת כפי שתיארתי. שאלתיי הם: 1. מה הדרכי טיפול בדלקת???? 2. האם ניתן לשאוב את הנוזלים???? בברכה מרובה, רינה

מנהל פורום החלפות מפרקים