כאבים לאחר החלפת מפרק ברך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

24/04/2024 | 17:01 | מאת: יגאל

שלום.שנתיים לאחר החלפת מפרק ברך,כאבים מסביב לתותב כאבים וקושי בזמן עליה וירידה במדרגות,חריקות וקליקים בברך.בבדיקת מיפוי עצם ספקט קליטה מודגשת באיזור פטלו פמורלי מסביב לתותב.הדגשה קלה באיזור ארטיקולרי טיביאלי מסביב לתותב.מה ניתן ללמוד מתשובת הבדיקה?תודה

שלום רב ותודה על השאלה. קשה מאוד לענות על השאלה הזו מבלי לבדוק אותך ולהעריך את הצילומים והמיפוי. בדיקה אחת בפני עצמה אינה מוכיחה בעיה כלשהיא. בברכה, ד"ר נביל גרייב מומחה להחלפות מפרקים

02/09/2024 | 09:56 | מאת: שמואל

האם הכאבים עברו אחרי כמה חודשים באמת?

מנהל פורום החלפות מפרקים