שאלה לגבי מאמץ לאחר השתלת מפרק ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

12/05/2024 | 08:23 | מאת: חוה

שלום, אני בת 73, שלושה חודשים לאחר שבר במפרק הירך והשתלת מפרק ירך מטיטניום. אני צריכה לעשות מיפוי לב בטליום. מיפוי הלב כולל מאמץ על הליכון של הליכה וגם של ריצה קצרה לקראת סוף המאמץ. האם פעילות זו מותרת לאחר השתלת מפרק ירך, בעיקר בשל מאמץ הריצה לקראת סוף הבדיקה. תודה

שלום רב. לפי מיטב ידיעתי מיפוי לב זה בדיקה ללא הליכה(החומר גורם למאמץ של הלב) אבל בכל מקרה 3 חודשים אחרי אין מניעה מהליכה בד״כ. עדיף להתייעץ עם המנתח. בברכה, ד״ר נביל גרייב מומחה להחלפות מפרקים

מנהל פורום החלפות מפרקים