כאבים בידיים וברגליים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

17/05/2024 | 22:07 | מאת: ל

שלום כבר חודשיים שיש לי כאבים בשתי הזרועות לסירוגין מלמעלה עד למטה אבל כל פעם באזור אחר ולפעמים גם ברגל ימין מלמעלה עד למטה גם כאן כל הזמן באזור אחר, האזורים לא חמים, לא בצקתיים ולא אדומים, האם עדיין זו יכולה להיות דלקת?

שלום רב. הפורום לא נועד לשאלות כלליות ומיועד לשאלות ספיציפיות לברך וירך. בכל מקרה כדאי להחבדק על ידי רופא משפחה או אורתופד כללי. בברכה, ד״ר נביל גרייב מומחה להחלפות מפרקי הברך והירך

מנהל פורום החלפות מפרקים